Unitats de coneixement

Monogràfics que sintetitzen les idees-clau de temes relacionats amb Recursos Humans. Són una bona eina de formació

ReskillingEl reskilling, que sovint es tradueix com "reciclatge professional", és l'aprenentatge (o ensenyament) de noves competències o habilitats professionals per desenvolupar una professió nova en altres àrees en les quals no es té experiència prèvia. Per adaptar-se a les noves realitats després de la pandèmia de la Covid-19, la del reskilling pot ser una bona estratègia a seguir.

La greu crisi econòmica desencadenada per la pandèmia de la Covid-19 i les noves necessitats que ha generat provocaran canvis significatius en el mercat laboral. Però, certament, els canvis en aquest terreny no han començat recentment. Des de fa anys estem vivint una accelerada transformació digital vinculada al sorgiment de tecnologies cada cop més avançades, com la Intel·ligència Artificial (IA) o la robòtica, i que permeten dibuixar un escenari laboral substancialment diferent al que s’havia conegut fins ara. 

Aquestes transformacions han d’anar acompanyades d’una correcta gestió del talent per part de les organitzacions, que necessitaran equips qualificats i alineats amb les noves exigències de l’entorn per sobreviure i fer front als nous reptes.

 

Adjunts:

Descarregar aquest arxiu (reskilling-cat.pdf)
Reskilling
[10 pàgs. - pdf - català], 379 kB
Descarregar aquest arxiu (reskilling-cast.pdf)
Reskilling
[10 págs. - pdf - castellano], 381 kB


Més unitats...

  • Default
  • Title
  • Date
  • Random
Veure més Prem majúscules per a veure-ho tot Mostrar tot

Subscriu-te gratuïtament als nostres butlletins

Rep notícies i idees en Recursos Humans.
Subscripció

Utilitzem cookies per oferir a les nostres visites una millor experiència de navegació pel nostre web.
Si continues navegant, considerem que acceptes la seva utilització.