Seminaris Factor Humà

Aquí recopilem els seminaris organitzats fins ara per la Fundació, comptant amb els/les millors experts/es per tal que ens aportin tot allò més útil i rellevant en una àmplia varietat de temes

2a EDICIÓ Seminari online: El llenguatge no verbal en la negociació, la selecció i el desenvolupament

No som únicament allò que diem i conversem: el nostre cos i els nostres gestos comuniquen molt més del que pensem. En una nova edició d'aquest seminari i de la mà del coach formador de l'Escola Europea de Coaching, Patxi Rocha del Cura, coneixerem una disciplina que, com a professionals de la Gestió de Persones, ens proporciona un rang d'observació ampliat, per obtenir converses més eficaces i generar relacions més transparents.

 

Seminari presencial: Mentalitat agile a Recursos Humans

Aquest seminari amb Antonio Cano, facilitador, Agile coach i mediador de l'Hr Agile Institute, proporciona una visió del procés Agile des de l'Àrea de Persones. Perquè sempre serà bo començar per nosaltres com a funció per impulsar un canvi de Mindset cap a l'Agile per tota l'organització.

Seminari online: "Sinergologia: aprendre el llenguatge no verbal per a la negociació"

No som únicament allò que diem i conversem: el nostre cos i els nostres gestos comuniquen molt més del que pensem. En el nostre proper seminari, de la mà del coach formador de l'Escola Europea de Coaching, Patxi Rocha de la Cura, coneixerem una disciplina que, com a professionals de la Gestió de Persones, ens proporciona un rang d'observació ampliat, per obtenir converses més eficaces i generar relacions més transparents.

Seminari presencial: "Systemic leadership: eines per als/a les líders per superar patrons inconscients"

Amb Esther Sánchez, directora de Persones, formadora i consultora; i David Valls, soci fundador de Vision 3R. En aquests moments de transformació, les persones veuen que les accions puntuals de solucions immediates tenen un recorregut molt limitat. Per avançar i tenir la capacitat d'anar més enllà, convé conèixer els mecanismes dels sistemes humans i saber com gestionar-los de manera efectiva.

Seminari online: Converses per empoderar (al servei de les persones)

Amb Carme Bonet, formadora i consultora de creativitat i comunicació. Quan estàs al servei de l'equip el teu discurs influeix en els altres i condiciona la manera d'atendre i de respondre. En aquest taller posarem atenció en les paraules que triem, les estructures que dissenyem perquè contribueixin a l'empoderament i al desenvolupament de la persona.

 

Seminari presencial: "Habilitats de coaching: afrontar els desafiaments transformant-te en la teva millor versió"

Amb Blanca Huarte, directora acadèmica de l'Escola Europea de Coaching. En aquests moments que estem compartint com a humanitat de major fragilitat i acceleració, quin/a líder volem ser? Aquest taller és una invitació a "transformar-nos" per donar la millor versió de nosaltres mateixos/es i per influir en el nostre entorn.

Seminari presencial: "Taller Lego Serious Play: reconèixer les habilitats per fluir en el canvi”

Amb Elisenda Porras, formadora, coach i facilitadora en Lego® Serious Play®. A través d'aquesta pràctica de joc seriós treballarem quins aspectes són presents en el canvi constant amb el qual convivim i també què es necessita per liderar-lo. Serà mitjançant la participació 100% de totes les persones assistents.

Seminari online: Eines per a una gestió ètica… i talent per fer-ho possible!

La perspectiva ètica està present en totes les dimensions de la dinàmica organitzativa i configura la nostra cultura i el nostre "caràcter". En aquest taller amb José Antonio Lavado i Nekane Navarro, ambdós de beethik, reflexionarem i identificarem quines són les competències, els espais, els recursos i les eines per fer una gestió més ètica.

 

Seminari online: Aprèn a comunicar a través d'una pantalla

Després de l'èxit de les edicions anteriors, organitzem una nova convocatòria d'aquest curs on obtindràs eines per treure el màxim rendiment i poder gestionar millor les comunicacions en línia. Ho farem a través de tècniques pròpies de la ràdio, la televisió i l'oratòria amb la periodista Núria Riquelme.

Seminario online: El Área de Personas, motor en el cuidado de la identidad digital

En aquest curs veurem com impulsar des del Departament de Persones diferents accions digitals per reconèixer el talent intern, incentivar-lo i generar atracció de talent extern. Serà en una formació de dos dies amb Alberto Chinchilla, estrateg de marques i comunicador inspiracional de be shared.

Subscriu-te gratuïtament als nostres butlletins

Rep notícies i idees en Recursos Humans.
Subscripció

Utilitzem cookies per oferir a les nostres visites una millor experiència de navegació pel nostre web.
Si continues navegant, considerem que acceptes la seva utilització.