Diàlegs Ètica-Empresa

D'ètica aplicada a les empreses. Un projecte en col·laboració amb l'Obra Social "la Caixa"

2n Cicle de Diàlegs: Ètica aplicada a empreses i organitzacions": Sessió de cloenda (28/06/2016)En un projecte en col·laboració amb l'Obra Social "la Caixa", el 28 juny de 2016 vam organitzar la cloenda del segon cicle d'uns tallers l'objectiu dels quals ha estat crear un espai comú de reflexió ètica compartida entre els mons acadèmic i empresarial. Ja tenim a punt el vídeo i el resum d'una jornada on, a més de la presentació d'un balanç final del cicle, a càrrec de la Dra. Begoña Román, vam organitzar un debat entre l'empresari i creatiu Lluís Bassat i el filòsof Domingo García-Marzá, catedràtic d'Ètica de la Universitat Jaume I de València.


Begoña Román durant la sessió de cloendaPots consultar la repercussió social de tot el cicle a través del hashtag de Twitter #DialegsEticaFFHMacaya.


En un context complex, de canvis vertiginosos, la societat del coneixement ha de ser també la societat del coneixement ètic, d'una ètica caracteritzada per l'actitud reflexiva.

El II Cicle de diàlegs "Ètica aplicada a empreses i organitzacions" ha reflexionat durant tres tallers en l'aplicació pràctica de conceptes ètics a les organitzacions. En l'esdeveniment s'han presentat els resultats del treball de 22 organitzacions pioneres, de la mà de Begoña Román, especialista en ètica aplicada. En la seva conferència de cloenda, la Doctora Román ha apostat per organitzacions plurals on es discuteixi la complexitat i on es reconeguin les aportacions.

A més, un enriquidor diàleg entre l'empresari i creatiu Lluís Bassat i el filòsof Domingo García-Marzá ha explorat els matisos pràctics i conceptuals de l'ètica aplicada a les organitzacions.

  • La coordinadora acadèmica dels tallers és la Dra. Begoña Román, especialitzada en l'ètica aplicada, autora de nombroses publicacions i persona de referència en aquest àmbit.
  • La secretaria tècnica i la conducció dels tallers la duen a terme Anna Bolaños i José Antonio Lavado, coordinadors del Grup Estable de Responsabilitat Social i Sostenibilitat de la Fundació Factor Humà i membres de la seva Comissió Consultiva.

 

VÍDEO DE L'ACTE

Aquí sota trobaràs un document de resum complet de la conferència final de Begoña Román i del debat entre Lluís Bassat i Domingo García-Marzá.

Lluís Bassat, Begoña Román i Domingo García-Marzá

Adjunts:

Descarregar aquest arxiu (resum_sessio_cloenda_dialegs_28062016_cat.pdf)
Resum de la sessió
[12 pàgs. - pdf - català], 484 kB
Descarregar aquest arxiu (resum_sessio_cloenda_dialegs_28062016_cast.pdf)
Resumen de la sesión
[12 págs. - pdf - castellano], 325 kB


Subscriu-te gratuïtament als nostres butlletins

Rep notícies i idees en Recursos Humans.
Subscripció

Utilitzem cookies per oferir a les nostres visites una millor experiència de navegació pel nostre web.
Si continues navegant, considerem que acceptes la seva utilització.