Diàlegs Ètica-Empresa

D'ètica aplicada a les empreses. Un projecte en col·laboració amb l'Obra Social "la Caixa"

Compartint bones pràctiques d'ètica aplicada (21/03/2017)En un projecte en col·laboració amb l'Obra Social "la Caixa", el 21 de març vam organitzar aquest taller per iniciar el tercer i últim cicle de Diàlegs "Ètica aplicada a empreses i a organitzacions". Es va centrar en la descripció i en el debat al voltant de tres bones pràctiques representatives de diferents sectors: Administració Pública amb la Secretaria de Funció Pública de la Generalitat de Catalunya; Universitat amb la UB; i Sector Empresarial amb DKV Seguros.


Compartint bones pràctiques d'ètica aplicada (21/03/2017)Pots consultar la repercussió social de tot el cicle a través del hashtag de Twitter #DialegsEticaFFHMacaya.


El Palau Macaya i la Fundació Factor Humà posen en marxa el tercer cicle de Diàlegs: "Ètica aplicada a empreses i organitzacions", ideat per consolidar l'aprenentatge sobre eines i metodologies que ens permetin integrar l'ètica en el cor de les nostres organitzacions i en el procés de presa de decisions.

La realització d'un taller i una sessió de cloenda dels tres cicles ens permetrà compartir experiències i generar coneixement en l'àmbit de l'ètica aplicada, de la mà d'exemples de bones pràctiques i de les aportacions en forma de debat entre persones destacades en el àmbit econòmic del nostre país.

El taller Compartint bones pràctiques d'ètica aplicada, que es va dur a terme el 21 de març, de 09:00 a 13:00h., al Palau Macaya, es va centrar en la descripció i en el debat al voltant de tres bones pràctiques representatives de diferents sectors:

  • Administració pública: Generalitat de Catalunya "Codi de Conducta d'alts càrrecs i personal directiu de la Generalitat" a càrrec de Meritxell Masó, secretària d'Administració i Funció Pública, i d'Olinda Anía, experta en polítiques de modernització de la mateixa Secretaria.
  • Sector Universitari: Universitat de Barcelona "Elaboració del Balanç del Bé Comú", a càrrec de Maurici Romero i de Marta Rodríguez, tots dos de l'Oficina de Control Intern i Responsabilitat Social de la UB.
  • Sector empresarial: DKV Seguros "Coresponsables i Eco-amics", a càrrec de Daniela Toro, responsable d'aliances amb el tercer sector i diàleg amb grups d'interès.

A continuació es van organitzar tres tallers paral·lels (Administració Pública, Universitat i Empresa) entre els quals es va dividir a les persones assistents i, per acabar, es van presentar els resultats de tots tres en sessió plenària.

Compartint bones pràctiques d'ètica aplicada (21/03/2017)

La secretaria tècnica i disseny de les activitats del Cicle la realitzen Anna Bolaños i José Antonio Lavado, coordinadors del Grup Estable de Responsabilitat Social i Sostenibilitat de la Fundació Factor Humà i membres de la seva Comissió Consultiva, dirigits per Anna Fornés, directora de la Fundació Factor Humà.

Aquí sota trobaràs un document de resum complet de la jornada i les diferents presentacions que van utilitzar els ponents.

Adjunts:

Descarregar aquest arxiu (resum_taller-macaya-21032017.pdf)
Resum de la sessió
[11 pàgs. - pdf - català], 966 kB
Descarregar aquest arxiu (resumen_taller-macaya-21032017.pdf)
Resumen de la sesión
[12 págs. - pdf - castellano], 685 kB
Descarregar aquest arxiu (presentacio_iii_cicle_sessio_bp.pdf)
Presentació de la jornada d'Anna Bolaños i de Josean Lavado
[20 pàgs. - pdf - català], 1100 kB
Descarregar aquest arxiu (presentacio_gencat.pdf)
Meritxell Masó i Olinda Anía
[14 pàgs. - pdf - català], 350 kB
Descarregar aquest arxiu (presentacio_ub.pdf)
Presentació Maurici Romero i Marta Rodríguez
[16 pàgs. - pdf - català], 970 kB
Descarregar aquest arxiu (presentacio_dkv.pdf)
Presentación Daniela Toro
[13 págs. - pdf - castellano], 893 kB


Subscriu-te gratuïtament als nostres butlletins

Rep notícies i idees en Recursos Humans.
Subscripció

Utilitzem cookies per oferir a les nostres visites una millor experiència de navegació pel nostre web.
Si continues navegant, considerem que acceptes la seva utilització.