Conceptes bàsics de factorhuma.org

Què és factorhuma.org?
És el portal de recursos en línia de la Fundació Factor Humà, una organització que té l'objectiu de millorar la gestió i el desenvolupament de les persones a les organitzacions. (Descobreix tots els detalls sobre 'Qui som' i sobre 'Què oferim' a l'apartat ‘La Fundació’ del nostre menú desplegable, situat a la part superior).

A qui es dirigeix factorhuma.org?
A totes aquelles persones interessades en el món de la gestió de persones i dels Recursos Humans des de qualsevol de les seves vessants.

Què puc trobar a factorhuma.org?
Tota la informació sobre la funció organitzativa de la gestió de persones: notícies de premsa general i especialitzada d'aquí i d'altres llocs, recopilació de temes legals i dret laboral, casos pràctics i guies de treball, recomanacions de llibres i webs, agenda de conferències i seminaris, i també acudits i altres curiositats... i actualitzem el web contínuament.

En un únic lloc trobaràs tot el que estaves buscant! No dubtis en donar-li un cop d'ull!

És gratuït?
L'accés a molts dels continguts de factorhuma.org sí és gratuït, encara que si vols rebre els nostres butlletins d'actualitat o si vols comentar els continguts d'accés lliure has de registrar-te prèviament com a usuari al nostre portal. Vols registrar-te gratuïtament?

Quina és la diferència entre estar registrat i ser usuari/a soci/òcia de la Fundació Factor Humà? Com puc accedir als continguts exclusius per a usuaris o socis?

 • Registrar-se és gratuït i implica poder rebre els nostres tres butlletins mensuals amb la més recent actualitat: dos butlletins de novetats i un Extra. També l'accés a gran part dels continguts del nostre portal.
 • Associar-se a la Fundació implica accedir a la totalitat de serveis i continguts que oferim tant a nivell presencial com virtual, inclosa la documentació que generen les nostres jornades presencials. Si t'identifiques a la nostra web com a usuari/a soci/òcia, a la part superior dreta, podràs accedir a tots els continguts per a persones associades.

  Quina és la Política de Privacitat de factorhuma.org?
  Si t'interessa, pots llegir el text complet del nostre Avís legal.

   

  La navegació i l'estructura

  El registre
  L'accés a factorhuma.org és gratuït i només cal registrar-se una vegada. Omplir el formulari requereix molt poc temps i accediràs a la millor selecció de novetats en gestió de persones i Recursos Humans.

  Accés al portal
  A la part superior dreta del portal podràs veure la icona d'usuari/ària, des d'on pots accedir amb les teves dades al portal, crear un compte o recordar la teva contrasenya.

  Principals dades que t'identifiquen a factorhuma.org

  • E-mail d'accés. El mateix correu electrònic on reps els butlletins és el que et permetrà accedir a la nostra web.
  • Contrasenya. En registrar-te hauràs de facilitar una contrasenya, que podràs canviar sempre que ho desitgis.

  Un cop identificat/da al portal, podràs canviar les teves dades des de l'opció ‘Editar el perfil’ (la trobaràs si entres en la icona d'usuari/ària la part superior dreta del portal).

  Idioma

  El nostre portal és bilingüe català/castellà. A la part superior dreta del portal trobaràs les opcions 'CA' i 'ES' per canviar en tot moment d'idioma. Quan crees un compte a factorhuma.org també pots triar l'idioma en el qual rebràs les nostres comunicacions.

  Estructura del menú superior i del peu de pàgina de factorhuma.org
  Disposat en horitzontal a la part superior de la pantalla, trobaràs un menú desplegable per accedir directament als nous continguts que anem publicant a cada apartat:

  • La Fundació: conté la presentació de la Fundació i dels serveis que ofereix, informació sobre les organitzacions associades i el Patronat, sobre la nostra Comissió Consultiva i sobre el Manifest Factor Humà. A més hi ha un apartat on t'expliquem tots els avantatges de fer-te soci i un altre a l'atenció dels mitjans de comunicació en el qual podràs trobar els nostres últims comunicats de premsa.
  • Àrea socis: recull la informació, resums i ponències de totes les nostres activitats presencials ja realitzades (Trobades Temàtiques, Webinars, Equipa't i Trobades de Màxims Representants). A més, s'ofereix informació sobre els descomptes en formació per a organitzacions associades. 
  • Actualitat: trobaràs una agenda detallada de les trobades que ofereix properament la Fundació així com activitats convocades per altres organitzacions. Recull també l'apartat de Notícies de premsa nacional i internacional, l'accés al Blog de la Fundació, les Unitats de coneixement, Entrevistes a membres de la nostra xarxa, les Notícies dels nostres socis, recomanacions de Llibres i Webs, els Dossiers, estudis i informes de la Fundació, un apartat d'Humor amb acudits i d'altres curiositats i un Arxiu amb els continguts dels butlletins que anem publicant.
  • Baròmetre del Factor Humà: tota la informació i l'accés al site d'aquesta eina d'autodiagnòstic per a la millora organitzativa.
  • Participa: accés als sites específics dels Premis Factor Humà, de l'Espai Factor Humà i dels Diàlegs Ètica-Empresa, a més d'una recopilació de la informació de tots els Seminaris Factor Humà i altres Activitats obertes de la Fundació organitzades fins ara.
  • Contacte: si vols posar-te en contacte amb nosaltres només has d'emplenar el formulari que trobaràs en aquest apartat.

  A la part inferior de la pantalla trobaràs les següents informacions:

  • Coneix la Fundació
   Si vols conèixer-nos d'un sol cop d'ull, al marge inferior esquerre de la web trobaràs links a la nostra agenda de properes activitats, al Baròmetre del Factor Humà, als Premis Factor Humà i a l'Espai Factor Humà.
  • Xarxes Socials
   Si desitges visitar les nostres xarxes socials i consultar els continguts que hi difonem, només has de clicar en les icones corresponents que trobaràs al marge inferior central del nostre portal.
  • Contacte
  • Totes les nostres dades de contacte, tant l'adreça com el telèfon i l'e-mail.

  El cercador
  factorhuma.org t'ofereix la possibilitat de trobar informació molt ràpidament a través del seu cercador situat a la part superior dreta del portal. Només cal clicar la icona de la lupa i accediràs a una pàgina on pots escriure el text que t'interessi, així com els temes o les etiquetes. Per ajustar la teva cerca pots filtrar per dates o per categories.

  Ja sóc dins d'un apartat. Com navegar?
  Per consultar qualsevol notícia que apareix en un apartat només cal fer clic sobre el títol de la mateixa o sobre ‘Llegeix més’.

  I un cop dins d'un contingut...
  Els elements que conformen qualsevol contingut habitual són:

  • Títol
  • Dades d'autoria: sota el títol veuràs el seu autor/a, la publicació d'origen i la data.
   • Text del contingut
   • Links: sota molts continguts i entre els textos, trobaràs ressaltats enllaços a altres portals amb informació rellevant.
   • Adjunts: sota de determinats continguts adjuntem documents (habitualment, en format pdf).
   • Etiquetes: cada contingut és indexat a partir d'una sèrie de temes generals i etiquetes específiques. Si fas clic sobre un dels temes o etiquetes ressaltades en un contingut, accediràs a les notícies més recents que aborden el mateix tema.
   • Articles relacionats: accés a altres notícies que tracten d'un tema semblant.

   Clicant sobre el logotip de la Fundació a la part superior esquerra del portal o clicant sobre ‘Inici’ a l'esquerra del menú desplegable, podràs tornar en tot moment a la pàgina principal de factorhuma.org.

    

   Utilitzem cookies per oferir a les nostres visites una millor experiència de navegació pel nostre web.
   Si continues navegant, considerem que acceptes la seva utilització.