Jornada Equipa’t 2021: Outdoor training per entendre les emocions en la pandèmia

Esdeveniment

Jornada Equipa’t 2021: Outdoor training per entendre les emocions en la pandèmia
Quan:
Dim, 5. Octubre 2021, 09:30 h - 16:00 h
Categoría:
Activitats i Trobades Organitzacions Associades

Descripció

JORNADA EQUIPA’T 2021: OUTDOOR TRAINING PER ENTENDRE LES EMOCIONS EN LA PANDÈMIA


Lloc:
La Granja. Paratge Sanata s/n. 08460 Sta. Maria de Palautordera (Montseny, Barcelona).

Inscripció

PRESENTACIÓ

La Jornada Equipa’t 2021 s’ha dissenyat amb la premissa de retrobar-se, de reconnectar després d’un llarg temps treballant moltes i molts de nosaltres en format online. En aquest context proposem una jornada que serveixi d’acompanyament i de comprensió cap a tot allò viscut durant aquest llarg període de crisi de la Covid-19.

Tornem, dos anys després i amb noves activitats, a “La Granja Escola i Ability Training Center, un espai pensat per transformar l’actitud de persones i equips des de l’emoció, amb l’ajuda de l’entorn natural i aprofitant la potència de les activitats vivencials, convertint-se en un veritable accelerador de competències. S’utilitzen les eines de l’educació emocional i un mètode efectiu, el Mètode La Granja© registrat i demostrat científicament (estudi científic GROP de la Universitat de Barcelona, 2017).

Us proposem una jornada que inclourà una xerrada inicial i dos recorreguts diferents que, prèviament, cada participant triarà en base a les seves necessitats i/o desitjos.

Jornada Equipa’t 2021: Outdoor training per entendre les emocions en la pandèmia


TRIEU EL VOSTRE ITINERARI!

Xerrada inicial per a totes les persones participants

Cristina Gutiérrez Lestón, directora de La Granja, formadora i divulgadora: "Entenent les emocions en la pandèmia".

Circuit A

  • La missió: eines per treballar en equip.
  • Treballar en equip amb cavall: entrenem la cohesió, el lideratge i la valentia.

Circuit B

  • Valors caiguts: fem conscients els nostres valors.
  • Treballar en equip amb cavall: entrenem la cohesió, el lideratge i la valentia.


DESCRIPCIÓ DE LES ACTIVITATS PROPOSADES

"Entenent les emocions en la pandèmia"
Xerrada pràctica i amena per part de Cristina Gutiérrez Lestón, directora de La Granja, formadora i divulgadora, on entendrem el poder de les emocions i com aquestes poden convertir se en les nostres enemigues o en les nostres aliades. Entendrem com actuen la ràbia, la por i la tristesa, tot facilitant eines per gestionar-les.

La missió
Diferents reptes (La Roda, El Circuit de Fusta, Els Esquis Solidaris i El Repte de les Plataformes) on haurem de posar a prova les habilitats del treball en equip (comunicació, cooperació, estratègia, lideratge, pensament creatiu...) per aconseguir superar-los. Entendrem que el món està ple de dificultats, com les generades a partir de la Covid-19, i que és intel·ligent proveir-se de competències per lidiar-hi.

Els valors caiguts 
L’objectiu és ser conscients dels principis i valors personals i de l’equip, o de l’organització, que s'han caigut degut a la situació viscuda durant la pandèmia. Un exercici d’honestedat per deixar de dissimular que es farà dins del bosc, on descobrirem quins són aquests valors i com podem donar el primer pas per recuperar-los en el nostre entorn empresarial. El dolor i les cicatrius, si es comprenen, es poden convertir en bellesa perquè s’omplen de sentit. Una bona eina per recuperar el benestar.

Treball en equip amb cavall, tot un repte!
Un cavall de doma natural ens farà entrenar les competències del treball en equip i de la cohesió. La coherència, el lideratge, la valentia o tenir clar l’objectiu seran imprescindibles per superar el repte.

Jornada Equipa’t 2021: Outdoor training per entendre les emocions en la pandèmia


PROGRAMA DE LA JORNADA

8:30h. Sortida de Barcelona des de l'estació d'autobusos de Fabra i Puig*

9:30 h. Arribada a la granja. Benvinguda i esmorzar.

10:00h. Xerrada inicial per a totes les persones participants de Cristina Gutiérrez Lestón.

11:00h. Comencen els circuits!

14:15h. Dinar per a totes les persones participants.

16:00h. Cloenda i tornada a Barcelona en autobús.

* Si ho preferiu, podeu anar-hi en vehicle particular. Disposeu d'aparcament gratuït a l'entrada de La Granja. 


Aquesta és una activitat exclusiva per a les persones de les organitzacions associades a la Fundació Factor Humà. La Jornada Equipa't és el dia dels equips de l'Àrea de Persones: podeu venir acompanyats/des i recomanem que us repartiu entre els dos itineraris per tal que la vostra organització gaudeixi d'una experiència més completa. Animeu-vos a fer ràpidament la vostra inscripció per escollir l’itinerari que voldreu seguir!

LES PERSONES PARTICIPANTS HAURAN DE PORTAR: bolígraf, impermeable en cas de pluja, bambes o sabates tancades per estar amb els cavalls, motxilla petita i ampolla d’aigua.

Inscripció

E-mail: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

mesures covid 19

* Protocols i mesures per la seguretat sanitària Covid-19 implementades en totes les activitats i allotjaments de La Granja Escola i Ability Training Center. Si tens qualsevol dubte o necessites informació addicional en relació a la seguretat de les nostres activitats presencials, contacta'ns a: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..


Una part de tot el recaptat per La Granja en les seves activitats per a empreses va destinat a programes socials de la Fundació La Granja.

Us recordem que podeu utilitzar el hashtag de Twitter #EquipatFH per a la sessió.

Jornada Equipa’t 2021: Outdoor training per entendre les emocions en la pandèmia

principi 6

Manifest Factor Humà - Eix 2: Persona Plena

Utilitzem cookies per oferir a les nostres visites una millor experiència de navegació pel nostre web.
Si continues navegant, considerem que acceptes la seva utilització.