Llibres

El nostre catàleg et permetrà identificar novetats editorials i, mitjançant el nostre cercador, tots aquells recursos bibliogràfics que et puguin interessar sobre qualsevol assumpte de RH

Activismo de marcaLes marques tenen cada vegada un paper més actiu en les societats i s'enfronten a una major exigència dels seus grups d'interès. A Activismo de marca, un llibre de Carlota López Aza, s'aborden qüestions com: què representa una marca activista? o, quin paper tenen els diferents públics en el desenvolupament d'un bon activisme corporatiu? Es tracta, a més, d'un llibre adaptat al món empresarial que funciona tant com a guia acadèmica com per a l'ús dels professionals del màrqueting.

L'impacte de la intel·ligència artificial a les empresesLa Intel·ligència Artificial tindrà un gran impacte sobre les empreses, com també el va tenir  en el seu moment Internet, i serà fonamental que sàpiguen convertir-la en una oportunitat, més que en una amenaça. A través del seu nou llibre descarregable gratuïtament, Xavier Marcet, president de Lead To Change, s'aproxima a la IA. I no ho fa des d'una vessant tecnològica, sinó aportant una mirada des del món de la gestió. 

La tiranía del méritoPara superar las crisis que asedian nuestras sociedades debemos repensar las ideas de éxito y fracaso que han acompañado el aumento de la desigualdad y la globalización. Michael J. Sandel, filósofo y Premio Princesa de Asturias de Ciencias Sociales, defiende en La tiranía del mérito: ¿Qué ha sido del bien común? que la manera de pensar el éxito debe ser más acorde con una ética de la humildad y la solidaridad y más reivindicativa de la dignidad del trabajo. A través de este libro, se muestra esperanzado en una nueva política que ponga el foco en el bien común.

El trabajo ya no es lo que eraNingú no sap quina serà l'herència de la pandèmia a la feina, però sí que és molt probable que tot acabi sent diferent. Només cal veure com s'ha multiplicat el teletreball per prevenir nous contagis de la Covid-19 així que, entre moltes persones treballadores, ara sovintegen les preguntes sobre quin serà el futur i si la feina en remot ha vingut per quedar-se. Mitjançant el llibre El trabajo ya no es lo que era, Albert Cañigueral intenta aportar elements de reflexió i algunes respostes per ajudar a navegar entre totes aquestes incerteses que ha portat la pandèmia.

Cambiar el mundoEn este libro Àngel Pes, Director del Observatorio de los ODS y las empresas españolas, y Àngel Castiñeira, Director Académico del mismo y miembro del Consejo Asesor de la Fundació Factor Humà, hablan de los desafíos globales que afectan a todos los países y proponen que la Agenda 2030 y los Objetivos de Desarrollo Sostenible se conviertan en la respuesta. 

atrevete a hacer las cosas a tu maneraLa escritora, editora y directora del Institut Ramon Llull, Iolanda Batallé, despliega en este libro un relato íntimo y vivencial que va más allá de un manual sobre liderazgo. Es un alegato personal y liberador, emotivo, directo y lúcido que, con coraje, nos invita a vivir, a hacer y a dirigir lejos del autoritarismo impuesto, con la premisa del autoconocimiento como base de una gestión empática, eficaz y feliz.

Capitalismo conscienteDesprés de l’èxit del llibre Capitalismo Consciente, arriba la primera guia pràctica per aplicar a qualsevol organització els conceptes que s’hi exposaven. Raj Sisodia, Timothy Henry i Thomas Eckschmidt pretenen orientar les empreses per tal que puguin realitzar el canvi cultural necessari per promoure un capitalisme més just i equitatiu, evitant que hi hagi guanyadors i perdedors. 

Auditoría emocional de la organizaciónEsta obra propone una visión integral del control interno en la empresa añadiendo los conceptos básicos de la inteligencia emocional de Daniel Goleman a los conceptos de la metodología COSO nacida en EEUU hace tres décadas de una iniciativa del sector privado. Incluye un modelo práctico de auditoría emocional de la organización con cuadros, comentarios, indicadores y esquemas.

Subscriu-te gratuïtament als nostres butlletins

Rep notícies i idees en Recursos Humans.
Subscripció

Utilitzem cookies per oferir a les nostres visites una millor experiència de navegació pel nostre web.
Si continues navegant, considerem que acceptes la seva utilització.