Humor i curiositats

Sabies que per la Xarxa corren molts continguts divertits o curiosos relacionats amb l'àmbit laboral? Aquí en tens uns quants. Segur que tu també en saps algun! Si ens l'envies, el difondrem

El Show de Briten La influencer Ana Brito va crear durant el confinament El Show de Briten, un perfil en diferents xarxes socials on comparteix contingut per a treure'ns a totes i tots un somriure. En els seus exitosos vídeos, comenta de manera còmica algunes situacions controvertides que ens poden succeir en el nostre dia a dia, també a la feina. En compartim un que va publicar recentment i en el qual parla dels/de les caps. 

¿Quieres saber cuanto tiempo pierdes al desplazarte al trabajo?

Després de mesos optant pel teletreball, moltes organitzacions han decidit tornar a l'oficina, ja sigui optant per la hibridació o bé per la presencialitat total. Sigui com sigui, és clar que per a molts treballadors tornen els llargs trajectes cap a l'oficina. I potser no és fàcil d'assumir que ja no disposarem d'aquell temps extra tan preuat per practicar esport, aprendre un nou idioma, llegir o desenvolupar qualsevol altra afició. Ara, una curiosa calculadora de The Washington Post ens ajuda a conèixer el temps destinat a aquesta mena de desplaçaments.

me persiguen un video de javi sancho

L'humorista i apassionat de l'esport Javi Sancho ha unit les seves dues grans aficions per crear enginyosos vídeos, molts dels quals s'han fet virals en xarxes socials. En aquesta ocasió, utilitza el seu sentit de l'humor per ironitzar sobre com de difícil és resistir-se a la temptació d'una palmera de xocolata, especialment veient com un altre runner de "metabolisme ràpid" se n'està menjant una. I és que no sempre és fàcil complir amb els bons propòsits i sembla que per a Sancho aquesta vegada ha estat impossible. En qualsevol cas, els seus vídeos ens transmeten molta energia positiva.

¿Puede oírme juez? No soy un gatoA vegades la tecnologia pot ser traïdora, especialment si no ets un especialista en els entorns virtuals. Ho va poder comprovar un advocat nord-americà durant una audiència amb un jutge a través de l'aplicació Zoom. Va protagonitzar un graciós moment perquè els altres assistents el veien amb un filtre de gat que no sabia treure. La seva experiència ens deixa un aprenentatge important ara que sembla que les reunions online han arribat per quedar-se: hem de comprovar que els filtres estan apagats abans de connectar-nos!

paulahollypainEl món laboral està canviant a un ritme accelerat. El teletreball marca el dia a dia de moltes persones, amb els seus múltiples avantatges i algun inconvenient. I perquè funcioni adequadament s'han tornat imprescindibles les videotrucades, que ens mantenen permanentment connectats. A través del seu canal, la tiktoker @paulahollypain ens recorda amb humor algunes de les situacions més habituals originades per les noves formes de treballar. Segur que us resultaran familiars!

Vols saber la teva data de caducitat laboral?El mercat laboral canvia constantment i hem d'adaptar-nos a les noves necessitats i demandes. Si no ho fem, la nostra vida laboral podria acabar abans del previst. Vols saber quina és la teva data de caducitat laboral? OCCEducación, un servei de la borsa de treball mexicana OCCMundial, ofereix una calculadora que estableix la teva data d'extinció laboral a partir de la realització d'unes senzilles preguntes. 

We can do itL'impacte de la robotització i de la Intel·ligència Artificial en el món laboral és inevitable. És possible que molts llocs de treball canviïn o desapareguin. Tanmateix, aquestes transformacions també poden suposar una oportunitat per explorar nous camins. Ho veiem en aquest anunci de la University of Phoenix que, a través de l'animació, explica la història d'una mare que després de ser acomiadada de la feina decideix emprendre un nou futur.

 

Do you love me?La Intel·ligència Artificial ha provocat una autèntica revolució en els últims anys. Els robots poden fer coses que fins fa un temps consideràvem competència exclusiva dels humans. Ho demostra aquest vídeo que l'empresa nord-americana d'enginyeria i robòtica Boston Dynamics difonia per felicitar l'any nou. Veiem a tot el seu equip de robots movent-se al ritme de Do You Love Me?,  al més pur estil de la pel·lícula Dirty Dancing. La seva impressionant habilitat ens fa pensar que poden arribar a ballar fins i tot millor que algunes persones...

anglicismos en el trabajoCada vegada és més habitual l'ús d'anglicismes en el món de la gestió empresarial. Són paraules que suposadament poden ser enteses per qualsevol persona, encara que no domini l'anglès... Aquest vídeo dels youtubers Jajajaers utilitza l'humor perquè ens plantegem si realment té sentit el seu ús si ja tenim una paraula equivalent en la llengua en la qual ens comuniquem habitualment. 

Jerusalema challenge"Jerusalema" és un èxit mundial. La cançó s'ha convertit en un símbol d'unió i esperança per a vèncer al coronavirus. El seu ritme ha seduït les xarxes amb el hashtag #JerusalemaChallenge. Aquest repte es va fer viral gràcies a uns nens d'Uganda, que van crear una coreografia per a aconseguir fons per al seu orfenat. Però el seu vídeo no és l'únic que s'ha popularitzat. Hem vist ballar al ritme d'aquesta cançó a professionals sanitaris i al personal de magatzem d'una empresa de Sud-Àfrica, entre molts altres.

brindo por vosotros maestrosS'acaba de donar el tret de sortida al curs escolar més peculiar de les últimes dècades. Alumnat, professorat, pares i mares... totes i tots s'han preparat per fer front als nous reptes. No obstant això, caldrà que tots es carreguin de paciència perquè aplicar les noves mesures de distanciament i seguretat entre els més petits pot ser complicat, com ja vaticinava la coneguda humorista Martita de Graná en aquest vídeo.

Un experiment social que et farà veure les coses d'una altra maneraQuantes coses ens estem perdent per mirar el que ens envolta a través dels nostres prejudicis? L'associació Fademga Plena Inclusión Galicia va proposar un repte a tres expertes en Recursos Humans plantejant-los-hi un procés de selecció a cegues, el resultat del qual ens recorda la importància de no deixar ningú enrere, especialment en moments tan complexos com l'actual. 

#NosonvacacionesDoncs no, estem a casa i la veritat és que no ho són. Teletreball i reunions online s'han convertit en una realitat constant per a moltes persones durant el confinament. Des de la productora audiovisual Moa STUDIO, han volgut aportar el seu granet de sorra per desdramatizar-lo mitjançant una sèrie de divertits vídeos sobre les coses que a moltes i molts de nosaltres ens estaran passant aquests dies.

Allà on vas, fes com veuràsEns trobem immersos en una situació de crisi derivada de l'expansió del coronavirus i són molts els països que han fer-li front. Cadascun dels governs està optant per les seves pròpies mesures per superar la situació, encara que poden prendre com a referència la gestió de la crisi sanitària a la Xina, lloc on es va originar el virus. No obstant això, hi ha el risc que alguns caiguin en la imitació, cometent fins i tot els mateixos errors. És el que passa en aquest vídeo, on diversos nens opten per assumir el comportament del grup.

La importancia de ser feliz en el trabajo"Ara que ja saps que et pots morir demà, canviaries alguna cosa d'aquesta última jornada que acabes de viure?". Aquesta és la pregunta que plantejava el fotògraf espanyol Pedro Correa durant el seu discurs en l'acte de graduació dels alumnes d'Enginyeria de Telecomunicacions d'una universitat belga. El seu objectiu era fer-los reflexionar sobre la importància d'aprofitar el temps i de no viure lligats a un treball que els faci infeliços, i les seves paraules han acabat per fer-se virals a les xarxes socials francòfones.

palabras para juliaEl 29 de novembre passat es va presentar a Ràdio Barcelona el llibre il·lustrat "Vull tot aixó", editat per la periodista Rosa Badia i basat en el poema Quiero todo esto, de José Agustín Goytisolo. Durant l'acte de presentació, la cantant Rosalía va interpretar amb sentiment Palabras para Julia, també escrita pel poeta català i popularitzada pel cantant Paco Ibáñez.

Subscriu-te gratuïtament als nostres butlletins

Rep notícies i idees en Recursos Humans.
Subscripció

Utilitzem cookies per oferir a les nostres visites una millor experiència de navegació pel nostre web.
Si continues navegant, considerem que acceptes la seva utilització.