Entrevistes a la nostra xarxa

Converses amb persones rellevants que d'una manera o altra formen part de la xarxa de la Fundació Factor Humà

Pablo Lozano és el director de Talent Acquisition a Espanya i Head of Talent Management a l'Est d'Espanya a NTT DATA (fins fa poc, everis). La firma, sisena companyia proveïdora de serveis de tecnologia de la informació (TI) del món, compta amb 140.000 professionals i opera a més de 55 països. NTT DATA Europe & Latam va néixer l'any 2014 de l'aliança entre everis i NTT DATA EMEA, i avui té la seu a Madrid.

Pablo Lozano

Glòria Oliver és la gerent de la Fundació Pasqual Maragall des de fa una dècada. Quan es va sumar a aquest ambiciós projecte que aspira ni més ni menys que a posar fi a la malaltia de l’Alzheimer, encara era una idea en procés de gestació i les persones que hi treballaven es podien contar amb els dits d’una sola mà. Després d’una reconeguda trajectòria d’alta directiva en el món de la gran empresa i en el Comitè de Direcció de la Fundació Clínic de l’Hospital Clínic de Barcelona, va decidir posar tota la seva vàlua professional en donar-li ales a la Fundació Pasqual Maragall.

gloria oliver

Marga Sala és l’administradora general del Parc de Recerca Biomèdica de Barcelona (PRBB). Sala s’ocupa de garantir l’excel·lència d’un edifici, situat al front marítim de Barcelona, al costat de l’Hospital del Mar i de la Universitat Pompeu Fabra, pel qual cada dia, almenys abans de la pandèmia, hi passaven prop de 1.400 persones de 52 nacionalitats diferents dedicades a la recerca i a la ciència. Un edifici molt singular que acull 6 centres de recerca públics de la xarxa pública CERCA i de la UPF, juntament amb altres organitzacions vinculades a les ciències de la vida, on el coneixement està en continua ebullició.

Marga Sala

Imma López és la directora de l’Àrea de Gestió al Museu d’Art Contemporani de Barcelona (MACBA). Dirigeix un equip de 12 persones que contribueixen a fer realitat les propostes creatives que surten dels departaments artístics del centre museístic. Amant de l’art, del color i aficionada a la pintura, López va deixar l’alta direcció al món financer per gestionar un museu d’art contemporani de referència internacional i va liderar un canvi en la gestió de les persones. 

Imma López

Antonio Fernández Carracedo és el director de Llatinoamèrica a la consultora de negocis Development Systems. Especialitzat en la tasca comercial, assessora a empreses i persones des del punt de vista de les vendes; una àrea que ell mateix descriu com el motor de les empreses malgrat que, sovint, se la té poc present en els Consells d’Administració. Defensa que les persones han de ser al centre de les organitzacions i recomana als Departaments d'RH que parlin més de comptabilitat. “Serà aleshores quan les direccions de les empreses entenguin millor els efectes de les polítiques de Persones”, diu.

Antonio Fernández Carracedo

Jordi Garriga és el soci-director general d’e-motiva, una consultora de Recursos Humans especialitzada en potenciar el compromís a les organitzacions. Son experts en ajudar les empreses a comprendre com se sent la seva gent, què pensa i quines actituds té per activar millores. I això se sap preguntant i escoltant. Té una trajectòria professional una mica atípica però amb un fil conductor: el servei a les persones i a les relacions humanes. 

Jordi Garriga

Eva ComellasEva Comellas Batet és coordinadora de Recursos Humans de l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB). D’aquesta institució en depèn la gestió de serveis tan bàsics per als 3 milions d’habitants que viuen a la demarcació com el servei d’aigua potable, la gestió d'infraestructures vinculades a la mobilitat, a parcs, platges, espais naturals i equipaments, el tractament de residus i el 70% del transport públic que circula en aquest territori, entre molts altres.  

Sara Vidal és la directora de l’Àrea de Gestió i Desenvolupament de Persones de La Fageda Fundació, un projecte socioempresarial creat l’any 1982 a La Garrotxa per assolir la integració sociolaboral de persones amb malalties mentals. Al seu fundador, Cristóbal Colon, se li atribueix el mèrit d’haver engendrat aquest projecte al bell mig del Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa que avui dona feina a prop de 200 persones amb necessitats especials i que es dedica, entre altres tasques, a l'elaboració de iogurts, postres, gelats i melmelades.

Sara Vidal: “A la Fageda treballem per crear vincles de col·laboració que transcendeixen el jo, l’ego i que acaben donant un sentit molt gran a la feina”

Subscriu-te gratuïtament als nostres butlletins

Rep notícies i idees en Recursos Humans.
Subscripció

Utilitzem cookies per oferir a les nostres visites una millor experiència de navegació pel nostre web.
Si continues navegant, considerem que acceptes la seva utilització.