A la Fundació Factor Humà estem d’enhorabona, celebrem que hem arribat als 300 butlletins de novetats! Un número que ens enorgulleix especialment perquè implica molts anys d'esforços i de feina rigorosa per difondre el millor i més nou en l'àmbit de la gestió de persones. Tenim ganes de fer 300 números més!! :-) Aprofitem l'ocasió també per presentar les principals prestacions de la nova versió de factorhuma.org que fa pocs mesos que vam llançar.

Prezi

Prezi

Per conèixer, amb un cop d’ull, com funciona factorhuma.org i molt del que et pot oferir, visita el nostre Prezi.

FAQ

Preguntes més freqüents (FAQ)

Secció per respondre els dubtes potencials més habituals de les persones usuàries de factorhuma.org.

Tres-cents números del butlletí de novetats, caram! què hi ha rere aquest número? Doncs molta, molta feina.

Recordo que amb la creació de www.factorhuma.org, ja fa 16 anys, vàrem posar en marxa de forma immediata els butlletins. Intuíem ja llavors que un portal especialitzat no seria per ell mateix gaire visitat, així que vàrem pensar en crear un servei d’alerta. Recordo com la Mercè Sala, la nostra fundadora, parlava d’aquest nou servei dient que “a través d’ ell, garbellem en l’excés i seleccionem les millors noticies dels darrers dies”; ja aleshores es començava a parlar d’infoxicació...

I amb els anys vàrem anar incorporant nous continguts; de seguida també vàrem posar en marxa el Butlletí Extra (el de les noticies internacionals i les Unitats de coneixement que tant agraden) i, des de sempre, les curiositats i l'humor al final dels butlletins de novetats com a contrapunt a una realitat sovint complexa.

Aquesta ampliació de continguts ha estat possible gràcies a moltes de les nostres persones col·laboradores a les que des d’aquí volem fer un reconeixement molt especial.

També volem agrair a totes les persones que ens seguiu la confiança que ens demostreu quan compartiu algun dels nostres continguts i com ens heu ajudat a fer la xarxa factorhuma.org cada dia més gran: ens apropem a les 10.000 persones!!! És molt satisfactori veure tanta gent seguint les nostres publicacions i com aquestes arriben “lluny”.

Pensem que el rigor de la feina feta aquests anys, i que queda plasmada en els nostres butlletins, ens ha dut a ser avui un dels referents a Catalunya en l’àmbit de gestió de persones.

 

GRÀCIES A TOTES I A TOTS!!

Anna Fornés
Directora de la Fundació Factor Humà

Subscriu-te gratuïtament als nostres butlletins

Rep notícies i idees en Recursos Humans.
Subscripció

Utilitzem cookies per oferir a les nostres visites una millor experiència de navegació pel nostre web.
Si continues navegant, considerem que acceptes la seva utilització.