Agenda

Aquí trobaràs informació sobre totes les activitats presencials de la Fundació Factor Humà, a més d'altres d'interès general en RH

Jornada Equipa't 2018: Cap a la revolució 4.0

Quan:
Dim, 16. Octubre 2018, 08:45 h - 15:30 h
Categoría:
Trobades Organitzacions Associades

Descripció

Jornada Equipa't 2018: Cap a la revolució 4.0

Lloc de realització: Barcelona.

La rapidesa en l’avanç de les noves tecnologies esdevé un repte per a les organitzacions. Cada vegada més les empreses incorporen als seus procediments eines d’Intel·ligència artificial, anàlisi a través del Big Data o els bots en departaments d’atenció al client, entre d’altres. L’impacte d’aquestes noves eines esdevindrà, a curt i a mitjà termini, un canvi en el model de gestió de les persones, en totes les àrees: canvis de rols, capacitats transversals, automatització de procediments...  canvis que només seran efectius si els fem des de les persones trencant amb paradigmes antics i cercant els valors humans com la creativitat i l’empatia.

A l'Equipa’t -antic Plenari- volem "equipar-te" amb el ventall d’oportunitats que ens dona la Revolució 4.0, per ser part del canvi juntament amb els equips de la teva organització.

Desplaça't pels cinc tallers presentats a continuació, i que es desenvoluparan simultàniament durant la trobada, per veure quin t'interessa més:

 

 • GRUP 1: Jugar, aprendre, créixer: incloure la gamificació en l’experiència de les persones treballadores

  GRUP 1: Jugar, aprendre, créixer: incloure la gamificació en l’experiència de les persones treballadores

  La GAMIFICACIÓ ens ajuda a assolir els objectius individuals i col·lectius convertint-los en missions clares i específiques, atorgant un feedback immediat que repercuteix directament en el compromís de les nostres persones col·laboradores. Vam conèixer com la gamificació pot enriquir l’experiència d’aquestes persones, des del seu reclutament i selecció, acollida, desenvolupament... i vam aprendre a dissenyar una activitat gamificada per poder exportar a les organitzacions.

  Facilitadora: Alicia Pomares, sòcia directora de Humannova & Cloudtalent | Autora de "Conectar talento, proyectar eficacia"

  Consulta les conclusions

 • GRUP 2: Trencant paradigmes per revolucionar les organitzacions

  GRUP 2: Trencant paradigmes per revolucionar les organitzacions

  La indústria 4.0 requereix d’equips humans preparats per assolir les noves formes de treballar, per tant requereix una important transformació en les organitzacions; però sobretot en l’àmbit de les persones. El repte és mobilitzar-les per aportar el màxim potencial del seu talent i l’adaptació als nous processos derivats de la tecnologia.

  La col·laboració, la cocreació, la resolució de problemes i la comunicació interpersonal són algunes de les COMPETÈNCIES necessàries per assolir l’excel·lència del treball en equip. En aquest taller vam conèixer noves formes de treball per fomentar una organització oberta i col·laboradora que entengui la Revolució 4.0 com una nova manera de treballar.

  Facilitadora: Carme Castro, innovadora en desenvolupament de talent i cultures i sòcia directora de Kainova. Pionera a Espanya del coaching grupal i d’equips

  Consulta les conclusions

 • GRUP 3: Xat bots i RH, com l’automatització pot fer brillar el valor afegit de les persones

  GRUP 3: Xat bots i RH, com l’automatització pot fer brillar el valor afegit de les persones

  Coneixes els XAT BOTS? Darrera seu hi ha la Intel·ligència Artificial, potser una de les tecnologies que més sonen darrerament. Els xat bots han vingut a revolucionar l’àmbit de l’atenció al client i també la comunicació interna, automatitzant processos i deixant que les persones aportin el valor afegit amb la seva feina. Vam descobrir els límits ètics de la Intel·ligència Artificial i com utilitzar els xat bots en la gestió de persones.

  Facilitadora: Susana Duran, responsable d'enginyeria mobile i bots a Sage Spain

  Consulta les conclusions

 • GRUP 4: Pot la Intel·ligència Artificial predir comportaments de les persones?

  GRUP 4: Pot la Intel·ligència Artificial predir comportaments de les persones?

  Pot la INTEL·LIGÈNCIA ARTIFICIAL predir el comportament de les persones? A través d’aquest taller ens vam endinsar més profundament en com la IA ens pot ajudar a l’hora de gestionar i liderar equips, avançant-nos a les diferents situacions que ens podem trobar dins d’un grup de persones i explorant aquesta tecnologia des de la seva potencialitat.

  Facilitadors: Emilia García Casademont i Eudald Correig Fraga, ambdós cofundadors del Projecte Òrbita

  Consulta les conclusions

 • GRUP 5: L’experiència de l’Administració a la Revolució 4.0: casos pràctics

  GRUP 5: L’experiència de l’Administració a la Revolució 4.0: casos pràctics

  La innovació, la digitalització i, en definitiva, qualsevol avanç tecnològic ha de comptar amb les persones com a motor, i s’ha de fer de manera transversal: educació, empreses, Administracions, famílies, etc. Per tant, el paper de les ADMINISTRACIONS PÚBLIQUES és necessari per donar l’impuls que faci que la societat en conjunt avanci.

  Vam presentar tres iniciatives diferents que tenen un objectiu comú: ajudar les ciutats a través del seu teixit empresarial a introduir les tecnologies de la Quarta Revolució o la Industria 4.0: Big Data, Internet of Things (IoT), Intel·ligència Artificial (IA)...

  • Consell Comarcal del Vallès Oriental - amb Jordi Vendrell, cap de Serveis Jurídics
  • Generalitat de Catalunya - amb Ester Manzano Peláez, directora general de Modernització i Innovació de l'Administració
  • Àrea de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Viladecans - amb Miguel Vallejo, responsable del Servei a Empreses

  Facilitadora: Sònia Yanguas, cofundadora a Fasolà SCCL i experta en Persones i Comunicació 2.0

  Consulta les conclusions

   

  PROGRAMA

  8:45h. Check-in. Recepció de les persones assistents.

  9:00h. Benvinguda institucional.

  9:15h. Coffee.net.

  10:00h. Grups de treball:

  G1. Jugar, aprendre, créixer: incloure la gamificació en l’experiència de les persones treballadores
  G2. Trencant paradigmes per revolucionar les organitzacions
  G3. Xat bots i RH, com l’automatització pot fer brillar el valor afegit de les persones
  G4. Pot la Intel·ligència Artificial predir comportaments de les persones?
  G5. L’experiència de l’Administració a la Revolució 4.0: casos pràctics

  13:15h. Fotografia de grup.

  13:30h. "La vida és joc, fem xarxa mentre ens divertim": dinàmica amb Marinva.

  14:30h. Dinar.net.

  15:30h. Fi de la jornada.

   

  Aquesta és una activitat exclusiva per a les persones de les organitzacions associades a la Fundació Factor Humà. La Jornada Equipa't és el dia dels equips: pots venir acompanyat/da (un màxim de 3 a 5 persones per organització). Anima't a fer ràpidament la teva inscripció per escollir el taller on vols anar i especifica'ns si et quedes a la dinàmiica de Marinva i al dinar.

  INSCRIPCIÓ

  E-mail: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. / Telèfon: 93 542 23 43


  Et recordem que pots utilitzar el hashtag de Twitter #EquipatFH per a la sessió.

  Subscriu-te gratuïtament als nostres butlletins

  Rep notícies i idees en Recursos Humans.
  Subscripció

  Utilitzem cookies per oferir a les nostres visites una millor experiència de navegació pel nostre web.
  Si continues navegant, considerem que acceptes la seva utilització.