Agenda

Aquí trobaràs informació sobre totes les activitats presencials de la Fundació Factor Humà, a més d'altres d'interès general en RH

Seminari Factor Humà: "El camí groc: 7 passes per tenir èxit amb l’storytelling"

Quan:
Dic, 20. Juny 2018, 09:00 h - 14:00 h
Categoría:
Seminaris Factor Humà

Descripció

Seminari Factor Humà: "El camí groc: 7 passes per tenir èxit explicant una història"Presentació

Has observat que a les empreses té més èxit qui comunica millor? Has sentit que el teu equip és molt bo “tècnicament” però falla a l’hora de transmetre? Has viscut presentacions avorrides i en les quals la gent desconnectava? T’agradaria comunicar d’una forma més inspiradora? Vols aprendre a emocionar en cada presentació, en cada venda i a les xarxes socials?

Seguint la reconeguda metodologia en storytelling del camí groc, creada per Víctor Gay Zaragoza, aquest seminari permetrà descobrir l’essència de cada marca o persona i combinar-la amb la intel·ligència de dades (smart data storytelling), integrant l’storydoing (fer realitat la nostra història) i l'storyscaping (crear un paisatge d’històries utilitzant tots els nostres canals) per connectar amb les ments i els cors del nostre públic: storyselling.

Aprèn a crear relats per potenciar la reputació, a comunicar de la millor manera en l’era digital i a “vendre’t” millor.

Metodologia

Cada assistent treballarà el seu propi storytelling, obtenint una experiència que canvia la manera d’entendre la comunicació i connectant amb l’storyteller que portem dins. La metodologia de Gay ha estat verificada i millorada gràcies a les més de 5.000 marques d’empresa i de professionals que ja la fan servir a diari.

Durant la sessió pràctica s’aprendran els passos per tenir èxit explicant històries mentre es crea el propi storytelling, en base a necessitats, començant per definir “què venem” i “a qui li venem”.

Dirigit a

Responsables de Recursos Humans, Formació i CEO’s d’empreses i organitzacions que vulguin adaptar l’estil comunicatiu de directius/ves a l’era digital.

 

Persona experta

Víctor Gay ZaragozaVíctor Gay Zaragoza

Consultor, formador i escriptor.

Com a consultor treballa narratives d’empresa o storytelling. En aquest context va adoptar, al món professional, les tècniques narratives i de guió utilitzades a Hollywood per John Truby i Robert McKee, la qual cosa es va plasmar en el llibre “El camino amarillo: 7 pasos para tener éxito contando una historia”, base d’aquest seminari.

També és autor de “Filosofía rebelde” (assaig sobre filosofia i religió comparada), “50 libros que cambiarán tu vida” i “El defensor” (novel·la històrica)

Presentador de la secció d'storytelling del programa Emprende de TVE.


Programa

1. Comprendre els conceptes bàsics del Storytelling, l’art d’explicar una història.
La creació i aprofitament d’una atmosfera màgica a través del relat. Connectar amb el públic tant offline (entrevistes, presentacions, pitch elevators, discursos) com online (mailing, social storyselling, LinkedIn, Facebook i altres xarxes socials).

2. Saber què volem vendre.
Indicadors que mesuren el nostre èxit explicant la història. Com podem influir? Sabem què venem i a qui?

3. Aprofundir en les nostres experiències.
La substància de les nostres històries són les nostres experiències. Identificarem les experiències més importants de la nostra vida personal i professional i ens serviran per crear el nostre propi camí, la nostra història professional.

4. Les quatre claus de la nostra història.

  • Necessitats del públic a qui venem.
  • Adversaris evidents i ocults.
  • Plan o call to action.
  • Aprenentatge de la nostra història.

5. Crear la llavor del relat.
Seleccionarem la història que explicarem i la condensarem en una llavor. Aquesta llavor serà l’eix i el criteri de la nostra història.

6. Donar forma a la història.
Aprendrem a donar forma a la llavor de forma estructurada amb cinc passes fàcils i senzilles.

7. Preparar la història a tots els canals.
Polirem les històries amb vàries tècniques. Prepararem la història per als diferents canals de distribució: estratègica, offline i online.

 

Data horari i lloc

20 de juny de 2018.
De 9:00 a 14:00 h.
Col·legi d’Economistes de Catalunya. Pl. Gal·la Placídia, 32 Barcelona.

Inscripció

Envia la fitxa degudament complimentada per correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

Places limitades. El curs es realitzarà amb un mínim de 10 participants.

Al finalitzar el seminari s'expedirà un diploma acreditatiu.

Preus

Coffee-break inclòs.

  • Persones associades a la Fundació Factor Humà: 165 € + IVA
  • Persones usuàries de factorhuma.org: 275 € + IVA (20% de descompte a partir de la segona inscripció d'una mateixa organització)

* Formació bonificable per Fundae.

Subscriu-te gratuïtament als nostres butlletins

Rep notícies i idees en Recursos Humans.
Subscripció

Utilitzem cookies per oferir a les nostres visites una millor experiència de navegació pel nostre web.
Si continues navegant, considerem que acceptes la seva utilització.