Agenda

Aquí trobaràs informació sobre totes les activitats presencials de la Fundació Factor Humà, a més d'altres d'interès general en RH

Magic Line Sant Joan de Déu 2021

Quan:
Diu, 13. Juny 2021
Categoría:
Altres activitats en RH

Descripció

Magic Line Sant Joan de Déu 2021

La Magic Line Sant Joan de Déu, una oportunitat de teambuilding i d'RSC 


Més de 15.000 persones
, entitats, empreses i institucions formen part cada any de la mobilització solidària de Sant Joan de Déu.

La Magic Line Sant Joan de Déu és una mobilització solidària en la qual participen milers de persones i una part molt important dels participants està formada per equips d'empreses, que promouen la solidaritat, el compromís social i el treball en equip.

La Magic Line és de tothom i per a tothom, i les empreses i organitzacions són una peça clau per portar la solidaritat de la Magic Line tan lluny com ho hem fet fins ara. La mobilització va començar al 2014 i des de llavors s'ha aconseguit recaptar més d'1.900.000 euros, amb els quals s'han finançat més de 230 programes socials. En total hi han participat prop de 70.000 persones i més de 10.000 participants han estat equips d'empreses.

La Magic Line promou l'esport amb valors, amb criteris ètics, responsables i sostenibles, i en favor de la inclusió social. En aquest sentit, amb la Magic Line caminem de la mà dels Objectius de Desenvolupament Sostenible centrant el nostre treball per aconseguir millorar la vida de persones que viuen en situació de vulnerabilitat ja sigui per motius econòmics, de salut o socials.

Al 2021 la Magic Line viurà una edició especial adaptada a les restriccions imposades per la Covid-19. La caminada es realitzarà el 13 de juny i podrà realitzar-se a qualsevol part de món. Tindrà un protagonisme especial l'APP Magic Line, que dinamitzarà i servirà de nexe a tots els equips, que enguany caminaran en recorreguts lliures des de qualsevol racó de món.

El 100% dels fons recaptats pels equips en l'edició 2021 de la Magic Line SJD es destinaran a projectes per pal·liar els efectes socials, de benestar emocional i salut mental de la pandèmia Covid-19.

Les empreses que hi participen i que s'impliquen amb la Magic Line troben i experimenten una forma de promoure el treball en equip, els hàbits saludables i una millora en les habilitats professionals i personals, així com un orgull i sentiment de pertànyer a una empresa que s'implica en el canvi social.

Les empreses poden participar de moltes maneres: creant equips i caminant, patrocinant la Magic Line; difonent la iniciativa.


Més informació a https://www.magiclinesjd.org/
o al correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 

Subscriu-te gratuïtament als nostres butlletins

Rep notícies i idees en Recursos Humans.
Subscripció

Utilitzem cookies per oferir a les nostres visites una millor experiència de navegació pel nostre web.
Si continues navegant, considerem que acceptes la seva utilització.