Agenda

Aquí trobaràs informació sobre totes les activitats presencials de la Fundació Factor Humà, a més d'altres d'interès general en RH

Webinar obert: Claus per liderar la innovació a la teva organització

Quan:
Dic, 5. Mai 2021, 12:00 h - 13:15 h
On:
Plataforma Zoom
Categoría:
Activitats obertes
Webinar obert: Claus per liderar la innovació a la teva organització

Descripció

INSCRIPCIÓ

Webinar obert: Claus per liderar la innovació a la teva organització


Idioma del webinar:
castellà. 

Presentació

Qualsevol empresa sap que si no innova mor però, a l'hora de la veritat, molt poques estan creant i desenvolupant una cultura innovadora. Les empreses establertes malgasten diners i esforç intentant adaptar-se al ritme frenètic del mercat. Temen ser superades per nous competidors més àgils i innovadors que elles.

Les persones en rol directiu formulen noves estratègies, però no aconsegueixen canviar a l'organització perquè, com ja deia Drucker, "la cultura es menja l'estratègia per esmorzar". La gent no entén per què canviar, i sobretot, com fer-ho.

En aquest webinar parlarem sobre les claus per crear una cultura innovadora a la teva organització, reflexionarem sobre els canvis que han experimentat les empreses i la necessitat de treballar i organitzar-se d'una altra manera, i veurem casos d'èxit, metodologies útils i eines potents per poder aplicar a l'endemà.

Avui més que mai es fa imprescindible crear i desenvolupar una cultura innovadora; o dit d'una altra manera, les empreses necessiten connectar els punts entre el lideratge i la innovació, entre estratègia i cultura, entre objectius i resultats.

Si la teva organització ja se n'ha adonat però, tot i això, encara està intentant aconseguir-ho, aquest és un webinar especialment pensat per a tu.

Dirigit a

A persones responsables de l'Àrea de Recursos Humans, Cultura o Transformació, que es reconeixen en aquesta necessitat i volen aprofitar l'oportunitat de donar molta més rellevància i visió estratègica a la funció de l'àrea de la qual són responsables.


Continguts

  • El lideratge i la cultura a Gebro Pharma
    Coneixerem com funciona la cultura i el lideratge innovador a Gebro Pharma, explicat de la mà de la seva directora de Recursos Humans i Comunicació, Isabel Salas. Ens explicarà els reptes, aprenentatges i claus a tenir en compte per crear una cultura on les persones puguin donar el millor de si en el seu treball.
  • Cap a un lideratge Inusual a Auxiliar Conservera
    Pepa Jiménez, la seva directora de Persones i Desenvolupament Organitzacional, ens explicarà quins són els principals reptes i aprenentatges gestionant el nivell de compromís a Auxiliar Conservera, i com el lideratge innovador és la forma més efectiva de transformar la cultura d'una empresa.
  • Els 5 hàbits del lideratge innovador
    L'expert d'Inusual Pere Rosales, ens parlarà dels cinc hàbits per inspirar la innovació en un equip i en una organització a través d'exemples reals i metodologies recollides al llarg de la seva carrera professional com a expert en lideratge, innovació i desenvolupament organitzacional.

Les persones participants en aquest webinar rebran un accés gratuït i exclusiu al llibre “El Líder Inusual” a la seva finalització.


Facilitadors

Isabel Salas
Directora de Recursos Humans i Comunicació a Gebro Pharma, MBA i Llicenciada en Ciències Polítiques i Sociologia. Porta més de 20 anys sent una diletant en els àmbits de la comunicació i la cura de persones, en diferents sectors. Li apassionen els negocis, les persones i l'art. 

Pepa Jiménez
És directora de Persones i Desenvolupament Organitzacional a Auxiliar Conservera. El que més l'apassiona és poder ajudar les persones i orientar-les en el seu camí. Porta més de 20 anys dedicada a la funció de persones i els Recursos Humans a diferents empreses de tipus familiar a la Regió de Múrcia. A Auxiliar Conservera ha pogut demostrar amb fets com la gestió de persones impacta en el negoci.

Pere Rosales
És fundador i CEO d'Inusual, una empresa especialitzada en el costat humà de la innovació. Amb presència a Boston i a Barcelona, aquesta empresa capacita líders i organitzacions perquè siguin innovadors i donin el millor de si. Rosales és un reconegut expert en lideratge, innovació i desenvolupament organitzacional. És autor, entre d'altres, del llibre "El Líder Inusual" (Inusual School) publicat en espanyol i en anglès.

Isabel Salas, Pepa Jiménez i Pere Rosales


INSCRIPCIÓ

Webinar d'inscripció oberta i gratuïta

principi 6

Manifest Factor Humà - 10. Innovació  creativitat


Lugar

Lugar:
Plataforma Zoom

Subscriu-te gratuïtament als nostres butlletins

Rep notícies i idees en Recursos Humans.
Subscripció

Utilitzem cookies per oferir a les nostres visites una millor experiència de navegació pel nostre web.
Si continues navegant, considerem que acceptes la seva utilització.