Agenda

Aquí trobaràs informació sobre totes les activitats presencials de la Fundació Factor Humà, a més d'altres d'interès general en RH

Reconnexió: Juguem per connectar les persones

Quan:
Dij, 11. Febrer 2021, 11:45 h - 13:00 h
On:
Plataforma Zoom
Categoría:
Activitats obertes
Reconnexió: Juguem per connectar les persones

Descripció

INSCRIPCIÓ

Reconnexió: Juguem per connectar les persones

Idioma de l'activitat online: castellà. 

Reconnexió. El joc de les habilitats socials

Les nostres naus s'han perdut per l'espai. Entre totes i tots haurem de descobrir la manera de reunir la flota estel·lar i tornar a casa. Reconnexió es tracta d'una proposta de joc intel·ligent i col·laboratiu elaborat pels experts de Cocolisto, on totes les persones aporten i importen i que pot resultar de molta utilitat per a qualsevol equip que treballa a distància.

És una ruleta social? Acompanya'ns a experimentar Reconnexió, un joc on totes les persones parlaran entre elles de forma aleatòria. Es tracta d'un procés d'aprenentatge gamificat i d'una bona eina de Learning By Doing per potenciar habilitats socials com ara la comunicació o l'escolta activa. La col·laboració és la base de l'experiència per aconseguir resoldre amb èxit aquest emocionant joc.

A més, serà una bona ocasió per trobar-se amb altres persones que formen part de la xarxa de la Fundació Factor Humà.

Valors que promou aquesta experiència de teambuilding de 60 minuts (a l'estil Escape Room) i guiada per una Game Master:

  • Creativitat
  • Comunicació
  • Habilitats socials
  • Anàlisi del comportament grupal
  • Cohesió d'equip i pensament estratègic
  • Generar les sensacions de pertinença a l'equip i d'orgull de treballar dins del mateix farà que durant el seu treball se sentin menys aïllats
  • Dur la motivació i el benestar al grup

Dirigit a

Tots aquells equips o persones que es troben treballant a distància o deslocalitzats, ja sigui des de diferents punts de la geografia, a nivell nacional o mundial. Per a tot tipus de perfils, especialment interessant per a les persones de Comunicació Interna i de Formació.

Programa

11:45h. Ens trobem totes i tots a Zoom (anar a l'opció ‘Unir-se a la reunió com a espectador’) per als darrers detalls abans de començar la missió.  

12:00h. Comença el joc de Reconnexió. Molt puntuals! Un cop començada l'activitat ja no us hi podreu afegir, fet pel qual insistim en arribar totes i tots a temps.

13:00h. Fi de l'activitat.


Facilitadors

Cocolisto
Especialistaes en la creació de jocs intel·ligents per a empreses amb diferents objectius.
Creen metodologies d'aprenentatge, a través de el joc, que potencien les competències transversals clau dels equips i d'individus mitjançant experiències divertides i innovadores que generen dinàmiques de treball eficients, saludables i més productives. 

Game Master
Aquesta experiència estarà dirigida per Laia de Mendoza (locutora, actriu, dinamitzadora, formadora i facilitadora de jocs intel·ligents per a empresa a Cocolisto).
Ha treballat amb organitzacions com ESADE, CONVERSIA, ADECCO, UCF, AGROBANK, EVERIS, SANTANDER, entre d'altres, en jornades organitzades per Cocolisto.
Llicenciada en Art Dramàtic i dedicada durant bastants anys a la interpretació teatral.
Actualment és conductora d'esdeveniments com a formadora en jocs intel·ligents, amb o sense personatge, que combina a la perfecció amb el món de la locució.

Laia de Mendoza

 

INSCRIPCIÓ

Webinar d'inscripció oberta i gratuïta. Aforament limitat a 100 places.


Què es necessita a nivell tècnic?

  • Un ordinador per participant amb càmera i micròfon operatius.
  • Paper i llapis.
  • L'eina està optimitzada per Chrome. També funciona sobre Firefox i Explorer actualitzats. 

principi 6

Manifest Factor Humà - 10. Innovació i creativitat


Lugar

Lugar:
Plataforma Zoom

Subscriu-te gratuïtament als nostres butlletins

Rep notícies i idees en Recursos Humans.
Subscripció

Utilitzem cookies per oferir a les nostres visites una millor experiència de navegació pel nostre web.
Si continues navegant, considerem que acceptes la seva utilització.