Agenda

Aquí trobaràs informació sobre totes les activitats presencials de la Fundació Factor Humà, a més d'altres d'interès general en RH

Webinar: Ciberseguretat per a l'Àrea de Persones

Quan:
Dij, 18. Juny 2020, 12:00 h - 13:00 h
Categoría:
Trobades Organitzacions Associades
Webinar: Ciberseguretat per a l'Àrea de Persones

Descripció

Webinar: Ciberseguretat aplicada a l'Àrea de Persones

Idioma del webinar: castellà. 

En els últims anys, s'està parlant molt de ciberseguretat i de la necessitat d'invertir-hi a les empreses, especialment a causa de el creixement dels ciberatacs. És important que des dels Departaments de Persones arribem a parlar una llengua semblant a la d'IT, sobretot quan hem d'entendre'ns en assumptes com la seguretat de les nostres persones col·laboradores en el treball remot.

La Covid-19 ha posat la supervivència de moltes organitzacions en mans del teletreball i els ciberatacs no s'han fet esperar. Potser no estàvem preparats, però a partir d'ara hem de fer-ho bé.

És important conscienciar i facilitar eines perquè les nostres persones col·laboradores coneguin els riscos als quals s'enfronten.

Com ho abordarem?

  • Actualitat en CiberSeguretat
  • Ecosistema de les amenaces actuals
  • CiberSeguretat aplicada al lloc de treball

Webinar dirigit a: RH, mànagers i IT d'organitzacions amb equips treballant en remot. 


Ponent

Marc Rivero

Director del Màster en Ciberseguretat a La Salle Campus Barcelona.

Investigador d'amenaces en McAfee. A Marc Rivero li encanta el que fa.

Format en un equip de lluita contra el frau. Ha treballat implementant la protecció i prevenció del frau per a diferents clients dins de el sector bancari nacional i internacional.

Des de fa anys s'ha enfocat cap a la investigació d'anàlisi de malware, l'enginyeria inversa i la Intel·ligència d'amenaces. Anteriorment, va desenvolupar tasques dins d'un equip AntiFraud que oferia serveis a diferents institucions financeres, governs i CERT/CSIRT.

És un col·laborador habitual de la comunitat i orador públic a conferències nacionals i internacionals.

Desenvolupa la seva tasca professional com a investigador d'amenaces a l'equip ATR de McAfee.

Marc Rivero


Aquesta activitat és exclusiva i d'accés, prèvia inscripció, per a les persones de les organitzacions associades a la Fundació Factor Humà. Places limitades i per rigorós ordre d'inscripció.

Inscripcions per a l'entorn Zoom* en el correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..


* Arran dels problemes de seguretat de l'entorn Zoom, que han aparegut a diversos mitjans de comunicació, des de la pròpia plataforma recomanen disposar sempre de la darrera actualització de l'eina per minimitzar el risc. Descarrega-la AQUÍ (Zoom Client for Meetings).

principi 10

Manifest Factor Humà - 10. Innovació i creativitat

Subscriu-te gratuïtament als nostres butlletins

Rep notícies i idees en Recursos Humans.
Subscripció

Utilitzem cookies per oferir a les nostres visites una millor experiència de navegació pel nostre web.
Si continues navegant, considerem que acceptes la seva utilització.