Agenda

Aquí trobaràs informació sobre totes les activitats presencials de la Fundació Factor Humà, a més d'altres d'interès general en RH

Webinar obert: "Està la teva organització preparada per sortir del confinament?"

Quan:
Dij, 30. abril 2020, 12:00 h - 13:00 h
Categoría:
Activitats obertes
Webinar obert:

Descripció

INSCRIPCIÓ

Webinar obert: "Està la teva organització preparada per sortir del confinament?"

Idioma del webinar: castellà. 

La previsió d'un desconfinament proper ens fa pensar en problemes associats pròpiament al control de la COVID-19, a més dels que estan relacionats amb el control d'aquesta malaltia en els llocs de treball. Hi ha certes preocupacions que hem d'afrontar a l'hora de preparar el desconfinament. Per exemple: Com puc protegir els meus empleats? És possible adoptar mesures de prevenció efectives sense que vulnerin els drets fonamentals dels meus treballadors?

Descobreix com l'ús de la tecnologia pot ajudar una companyia en la posada en marxa d'un pla de prevenció contra la COVID-19 immediat, efectiu i flexible en l'entorn d'incertesa actual.

 

Ponent

José Antonio Torre Segura, manager especialista en sistemes de la informació i transformació digital. Disseny i implementació d'eines enfocades a la digitalització de processos i a la presa de decisions en grans companyies.

José Antonio Torre Segura

Programa

  • Introducció.
  • La tornada a la normalitat? 
  • L'ús de la tecnologia en la gestió d'entorns de treball saludables.
  • Preguntes i respostes.


INSCRIPCIÓ

Aforament limitat a 500 places.

Arran dels problemes de seguretat de l'entorn Zoom, que han aparegut a diversos mitjans de comunicació, des de la pròpia plataforma recomanen disposar sempre de la darrera actualització de l'eina per minimitzar el risc. Descarrega-la AQUÍ (Zoom Client for Meetings).

Donada la situació actual que estem vivint, la Fundació Factor Humà obre la seva activitat virtual. Volem aportar el nostre granet de sorra en forma de webinars oberts i gratuïts. Apunta-t'hi!

principi 6

Manifest Factor Humà - 6. Seguretat, salut i benestar físic i emocional

Subscriu-te gratuïtament als nostres butlletins

Rep notícies i idees en Recursos Humans.
Subscripció

Utilitzem cookies per oferir a les nostres visites una millor experiència de navegació pel nostre web.
Si continues navegant, considerem que acceptes la seva utilització.