Agenda

Aquí trobaràs informació sobre totes les activitats presencials de la Fundació Factor Humà, a més d'altres d'interès general en RH

12a Jornada Direcció de Persones

Quan:
Dim, 17. Setembre 2019, 09:15 h - 16:00 h
Categoría:
Trobades Organitzacions Associades

Descripció

ACTIVIDAD 1. Trabajando el tándem Dirección de Personas - Dirección General, con Arbinger Institute.ACTIVITAT 1. Treballant el tàndem Direcció de Persones - Direcció General, amb Arbinger Institute.

Horari: de 9:15 a 11:45h.

Lloc: Auditori Eada (c/ Aragó, 204. 08011 Barcelona).

Aprofundirem en un tàndem clau en l’èxit dels processos de transformació que viuen avui les organitzacions. La tendència és que els dos rols cada cop tinguin més punts en comú i que siguin conscients de l’impacte del seu lideratge i de la necessitat d’ajudar les persones a créixer per abraçar una nova cultura organitzacional.

Per abordar-ho, coneixerem el model de “pensar fora de la caixa” de l’Arbinger Institute que permet un canvi de mentalitat per desenvolupar competències com ara l’accountability, la col·laboració i el lideratge conscient.


9:15h.
Benvinguda a càrrec d'Antonio Coca, director de Recursos Humans d'eada.

09:20h. Paraules de Juliana Vilert, presidenta de la Fundació Factor Humà.

9:25h. Presentació de la jornada i introducció a l'activitat, a càrrec d'Anna Fornés, directora de la Fundació.

9:30h. Construyendo el tándem de dirección de personas y dirección general a partir del modelo de cambio de mentalidad del Instituto Arbinger, a càrrec de Jaume Abad, soci d'Arbinger España i Carolina de León també d'Arbinger.

 


ACTIVIDAD 2. Aprendizajes obtenidos en Utrecht.ACTIVITAT 2. Aprenentatges obtinguts a Utrecht.

Horari: de 12:15 a 12:45h.

Lloc: Auditori Eada (c/ Aragó, 204. 08011 Barcelona).


La Fundació va fer un viatge a Holanda amb un grup de directors/es de persones per conèixer aquest país punter en estratègies, tendències i investigació sobre la gestió de persones. Mitjançant visites a importants institucions i empreses de sectors diversos i l'assistència a vàries conferències, vam veure la realitat de l'economia i del mercat laboral holandès i vam conèixer bones pràctiques en gestió del talent, lideratge, ocupabilitat, salut...

Tres de les directores de persones que hi van anar ens explicaran els principals aprenentatges d’aquesta experiència: Juliana Vilert de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya, Mònica Vázquez de Suara Cooperativa i Olga Rodríguez de MC Mutual.

 


ACTIVIDAD 3. Cocinando con Ada Parellada en la Fundació Benallar. Actividad lúdica de sensibilización y networking.ACTIVITAT 3. Cuinant amb Ada Parellada a la Fundació Benallar. Activitat lúdica de sensibilització i de networking.

Horari: de 13:15 a 16:00h.

Lloc: Hort de la Fundació Benallar (c/ Carrer de Vidal i Quadras, 7, 08017 Barcelona).


A partir d’una activitat de cuina dinamitzada per la xef Ada Parellada, les persones assistents podran conèixer-se de forma distesa i a la vegada podran veure la tasca que fa la Fundació Benallar amb persones en risc d’exclusió social.

13:30h. Benvinguda amb sucs i petit aperitiu + explicació del projecte de Benallar i de l'activitat. Organització d'equips.

13:45h. Visita ràpida de l'hort.

14:00h. Inici de les tasques a desenvolupar per cada equip (recollida d'ingredients i preparació necessària per tal de poder-los menjar).

15:00h. Dinar.

16:00h. Tancament de la sessió.

Ada Parellada

ACCÉS

Aquestes tres activitats són exclusives i de lliure accés, prèvia inscripció, per a les persones en el rol de direcció de RH de les organitzacions associades a la Fundació Factor Humà.

S'habilitaran taxis per al trasllat des d'eada fins a la Fundació Benallar.

Inscripcions a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o trucant al telèfon 93.542.23.43.

Et recordem que pots utilitzar el hashtag de Twitter #TrobadesFH per a la jornada.

 

Subscriu-te gratuïtament als nostres butlletins

Rep notícies i idees en Recursos Humans.
Subscripció

Utilitzem cookies per oferir a les nostres visites una millor experiència de navegació pel nostre web.
Si continues navegant, considerem que acceptes la seva utilització.