Agenda

Aquí trobaràs informació sobre totes les activitats presencials de la Fundació Factor Humà, a més d'altres d'interès general en RH

2a EDICIÓ Seminari: Desenvolupant la filosofia AGILE. Taller de KANBAN

Quan:
Dic, 8. Mai 2019, 09:00 h - 14:00 h
Categoría:
Seminaris Factor Humà

Descripció

Seminari: Desenvolupant la filosofia AGILE. Taller de KANBAN

PLACES ESGOTADES!

Presentació

Les metodologies àgils han passat de ser utilitzades només pels desenvolupadors de software a ser-ho per molts altres tipus de professionals. Organitzacions grans i petites en tot el món estan fent servir aquestes metodologies. Com a conseqüència, cada cop més persones estan treballant en projectes que utilitzen metodologies Àgils i s'ha fet imprescindible incrementar les seves capacitats i la seva professionalització.

Kanban és una metodologia àgil de fluxos de treball que permet optimitzar els processos existents, fent-los més àgils i previsibles. Aquest mètode és aplicable a tots els departaments d'una organització.

Metodologia

Hi haurà un suport teòric (fets, terminologia, definicions, processos...) dissenyat amb l’objectiu de fer l'aprenentatge pràctic i memorable i es complementarà paral·lelament amb el treball d’un cas pràctic sobre la implementació del mètode Kanban en un procés de Selecció i Reclutament de personal. Veurem de quina manera els conceptes de Kanban, aplicats generalment al context de desenvolupament de Software, poden ser adaptats de manera natural a un procés complet de Reclutament i Selecció. Analitzarem les dificultats, de quina manera es poden involucrar als diferents actors del procés per identificar el flux de treball i el seu posterior reflex en un tauler de Kanban.

Dirigit a

Persones professionals de RH interessades en aprendre sobre models àgils de desenvolupament de projectes, bé per a implementar-los dins de la seva àrea o per a dissenyar i promoure canvis en les altres àrees.

 

Experta/Facilitadora

Maite MorenoMaite Moreno

Psicòloga per vocació, especialitzada en Organitzacions. Màster en Direcció de Recursos Humans per EADA i formada en les millors escoles de negocis de Barcelona – IESE, ESADE.

Més de 25 anys d’experiència en empreses mitjanes i multinacionals. Postgrau en Innovació i Design Thinking per la Universitat de Vic. Postgrau en Gestió Àgil de Projectes en Scrum, Kanban, Lean i XP per la Universitat Juan Carlos I.

 

Objectius

Analitzar i debatre sobre conceptes com multitasking, classes de servei, límits de treball en progrés, sol·licituds express, buffers, reunions de seguiment, taulers de Kanban... i un munt de conceptes més que inclou aquesta metodologia. Així, les persones participants comprendran els conceptes i fonaments de Kanban aplicats a un context aliè al desenvolupament de software i aprendran a identificar el context de treball adequat on podran aplicar-lo amb més probabilitats d'èxit.

Programa

  1. Què és Kanban
  2. Per a què serveix Kanban
  3. Avantatges de Kanban
  4. Com començar a aplicar Kanban
  5. Exemple: Com aplicar Kanban al procés de selecció

 

Data, horari i lloc

8 de maig de 2019.
De 9:00 a 14:00 h.
UPF Barcelona School of Management. Carrer Balmes 132-134, Barcelona..

Inscripció

Envia la fitxa d'inscripció degudament emplenada per correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. abans del 2 de maig de 2019.

Places limitades. El curs es realitzarà amb un mínim de 8 participants.

Al finalitzar el seminari s'expedirà un diploma acreditatiu.

Preus

Coffee-break inclòs.

  • Persones de les organitzacions associades a la Fundació Factor Humà: 165 € + IVA.
  • Persones usuàries de factorhuma.org: 275 € + IVA (20% de descompte a partir de la segona inscripció d'una mateixa organització).

* Formació bonificable per Fundae.

 

Subscriu-te gratuïtament als nostres butlletins

Rep notícies i idees en Recursos Humans.
Subscripció

Utilitzem cookies per oferir a les nostres visites una millor experiència de navegació pel nostre web.
Si continues navegant, considerem que acceptes la seva utilització.